-->

NIB Group

NIB Group is vanaf 1985 actief op de markt van zowel business-to-consumer incasso als business-to-business incasso en is een gerespecteerd partner van overheid, semi-overheid en bedrijfsleven geworden. Jaarlijks behandelt onze organisatie honderdduizenden vorderingen. Naast de diensten van Nationaal Incasso Bureau kunnen we u een uitgebreide range van creditmanagementdiensten aanbieden in binnen- en buitenland. De onderdelen van NIB Group zijn:

Incasso binnenland

Nationaal Incasso Bureau

Nationaal Incasso Bureau is een toonaangevende organisatie op het gebied van creditmanagement. Het verzorgen van minnelijke incassoprocedures in Nederland behoort sinds de oprichting in 1985 tot de kernactiviteiten. NIB is gerespecteerd partner van overheid, semi-overheid en bedrijfsleven en behandelt voor klanten enkele vorderingen maar ook grote hoeveelheden.

Klik hier om naar de website van Nationaal Incasso Bureau te gaan.

Incasso Buitenland

TCM Netherlands

Incasso in meer dan 150 landen TCM werkt vanuit het land waarin de debiteur zich bevindt, met de mensen uit dat land. TCM medewerkers in het betreffende land beheersen de taal en hebben verstand van lokale wet en regelgeving.

Klik hier om naar de website van TCM Netherlands te gaan.

Juridische diensten

NIB Juristen

NIB Juristen is een landelijk opererend juristenkantoor met een jarenlange ervaring. Ons kantoor is gespecialiseerd op het gebied van gerechtelijke incasso’s. Dit doen wij voor veel ondernemingen, waaronder het MKB, ziekenhuizen, verzekeraars, banken, webwinkels en (semi-)overheidsinstellingen.

Klik hier om naar de website van NIB Juristen te gaan.

Betekening en executie

Wesselsz Gerechtelijke diensten

Debiteuren die na een gerechtelijke uitspraak nog steeds niet betalen kunnen worden gedagvaard. Wesselsz Gerechtelijke diensten treedt op als intermediair tussen opdrachtgevers en het aan Wesselsz gelieerde deurwaardersnetwerk.

Klik hier om naar de website van Wesselsz Gerechtelijke diensten te gaan.